Friday, November 29, 2013

Ginecolog In Constanta

Dupa cum si titlul spune Ginecolog in Constanta este o cautare pe care motoarele de cautare au inceput sa o aiba incepand de anul trecut. Este un trend in crestere pe care romanii l-au descoperit odata cu inaintarea in tehnologie. Fara aceasta cu siguranta nu s-ar fi putut face nimic.



 Este o cauza a dezvoltari, care este puternic vizibila. Cei care sunt lideri de piata in servicii medicale de top in Constanta se mandresc cu o gama foarte mare de servicii, si portofoliu. Este un moment foarte bun, in care cabinetele si clinicile private cresc ca renume, si numar de pacienti.

Este vorba de simplul fapt ca fiecare dintre noi cauta servicii mai bune, si pretinde de la sistemul de sanatate ceva mai bun, atata timp cat cotizeaza. Cine este indiferent sau incapabil sa recunoasca ca o perioada de timp nu s-au vazut rezultate nu are cum sa vada si acum. Am trecut printr-o tranzitie enorma care inca nu s-a terminat din punct de vedere socio-economic. Sanatatea este strans legata de economie. Aici majoritatea cazurilor sunt vazute foarte normal, iar doctorii sunt mai presus decat doctori. Acestia isi pun viata in mainile pacientilor, si invers. Se pune foarte mult pret pe calitate.

Daca pana acum multa lume era orientata catre serviciu si atat, si tot eram obligati sa platim, iata ca astazi suntem prizonierii propriei noastre lumi, dar care s-a schimbat. Suntem tratati bine, doar acolo unde platim comisioane mari. Nu este drept ceea ce se intampla. Sistemul medical nu trebuie sa fie recompensant in felul acesta. Trebuie sa intelegem ca sunt pacienti care nu au din ce trai. Baza de date creata de catre docplanner.ro vine in sprijinul cetateanului de rand, a tuturor in final. Prin ei putem sa vedem adevarata fata a sanatatii, prin recomandari facute de catre pacienti.

No comments:

Post a Comment